INGREDIENTS :
J'aurais besoin de :
- poisson mpiodi 
- œufs 
- épices 
- ail  
- muscade 
- ciboulette 
- céleri 
- kesthou 
- nalingaka kumpidi 
- n'a bouillon ya crevette 
- chapelure 
- enfin huile pour friture. 

Préparation :
1- natokisi poisson 
2- nalongoli mikuwa nioso 
3- natie poisson naliboka natuti 
4- nabakisi ba épices natuti ensemble entre temps maki eza na moto 
5- etutami bien natie n'a bassine nabakisi maki ya mubesu selon. 
    Quantité ya mbisi nasangisi poisson natutaki nabakisi ba épices na un peu du sel 
6- esangani bien nalongoli maki natokisaki baposo 
7 -nazui mbisi ekomi patte nazui liki nabambi patte wana n'a maki n'a bakisi chapelure oyo 
    nasalaka ngai moko 8 après nakalingi na huile moto eleka makasi te poser ebela bien 
    nakati 
8- enfin esili moto nakati kati na mbeli bon appétit